Optimizarea laboratorului de cercetare pentru noi descoperiri – 150mm probe systems

Intreaga stiinta necesita validarea experimentala a teoriei, iar in acest context se incadreaza si teoria efectului de camp pentru un semiconductor.

Pentru a confirma noi idei, tehnologia actuala implica masuratori multiple si extrem de precise. In acest context, placheta (wafer probing) devine un element extrem de important in procesul de testare si masurare.

Centrele de cercetare din domeniul ingineriei pot activa in diverse domenii tehnice, insa toate aceastea implica un set comun de nevoi in ceea ce priveste procesul de testare si masurare: toate necesita un echipament cu performanta mare, care sa ramana accesibil si usor de folosit, dar in acelasi timp care sa ofere cel mai inalt nivel de incredere al rezultatelor obtinute in urma masuratorilor.

Ca raspuns al acestor cerinte, Cascade Microtech ofera pachete de aplicatii ce utilizeaza platforma de lucru manuala MPS150. Fiecare dintre aceste pachete este destinat unui anumit domeniu de testare si masurare.

Poate fi aleasa si o solutie cu preconfigurare care corespunde cel mai bine anumitor nevoi si care prezinta un timp minim de rulare la configurare.

Se pot oferi, de asemenea, o diversitate de opțiuni de proprietate care se incadreaza cel mai bine in cerintele dumneavoastra specifice.

Combinarea performantelor superioare cu usurinta de utilizare

Statia de lucru (probe station) modulara de 150 mm ofera aceasta legatura cu o platforma proiectata pentru a se adapta cu usurinta la mediul de laborator dorit.

Structura modulara a platformei de testare MPS150 poate fi proiectata astfel incat sa poata fi folosita in aplicatii specifice cu o precizie mecanica si electrica deosebit de mare.

O diversitate de tipuri de mandrina, brate pentru sustinerea probelor si suporturi pentru microscop combinate cu un platan ajustabil reprezinta un mediu optimizat de lucru folosit in orice tip de testare si masurare. MPS150 poate integra usor si o a treia componenta ce include un sistem de integrare pentru acuratetea masuratorii care asigura o operatie imediata si de succes.

Mai multe detalii puteti gasi aici