Microstar Laboratories: achizitiile de date si limbajul de programare Python

Microstar Laboratories, Inc., producator de sisteme DAP pentru aplicații de masurare de inalta performanta bazate pe PC, a lansat DAPtools pentru Python, o extensie software API care permite scrierea de aplicații de achiziție de date de inalta performanta, folosind limbajul de programare Python.
Aceasta nu este o varianta redusa sau specializata, suporta limbajul de programare complet Python, cu toate functiile sale.
Aplicațiile tipice ar fi teste rapide ad-hoc sau scripturi configurabile pentru testare automata, nefiind legata de platforme specifice de mari dimensiuni.
Modulul API DAPtools pentru Python extinde posibilitatile accesibile inainte in C, C++, C#, Basic, sau alte limbaje de programare, astfel incat aplicatiile de achizitii de date care opereaza sub constrangeri stricte de timp, pot fi dezvoltate utilizand limbajul de programare Python.
Acesta este livrat ca parte a instrumentelor software DAP de baza , care sunt furnizate cu fiecare produs DAP sau xDAP.
In acest fel se regasesc cele mai bune elemente disponibile de ambele parti: regularitatea si precizia sistemelor DAP cu flexibilitatea software a mediului de programare Python.

Mai multe detalii puteti gasi aici

Noul manual il puteti gasi aici