Echipa InterNET a livrat, instalat si integrat sistemul TSC la Bosch Suzhou, China

La sfârșitul lunii martie 2017,  o echipă de la InterNET a livrat și pus în funcțiune un sistem tip OEM al firmei InterNET SRL, model TSC-24, la firma Bosch Automotive Products, din orașul Suzhou, China, ca urmare a colaborării dintre firma InterNET SRL și grupul Bosch, Germania.

TSC-24 este un sistem cu 24 canale pentru măsurarea rezistenței electrice a contactelor unui conector și detecția microvariațiilor acestei rezistente pe durata testelor de durată de viață, EOL, și nu numai. Sistemul de testare este configurabil, programabil și extensibil din punct de vedere al numărului de canale sau contacte electrice măsurate precum și al procedurilor de testare. El reprezintă o variantă, v2, îmbunătățită față de versiunile anterioare livrate firmelor ELBA SA, Timișoara, (conform procedurii de testare Renault) și Bosch Rexroth, Blaj, (conform procedurii de testare Bosch).

În vederea efectuării periodice a procedurilor de autocalibrare sau verificare metrologică, sistemul TSC-24 include și un subsistem de multiplexare, model SWS-24, produs tip OEM al firmei InterNET SRL, care permite utilizarea, în mod automat, a unui generator de semnal, model Tektronix AFG 31xx și a unui multimetru model Keithley 2750, pentru verificarea individuală a celor 24 canale de măsurare a rezistenței de contact și de detecție și contorizare a microvariațiilor semnalelor de intrare.

Produsele software livrate pentru efectuarea testelor de durată de viață, și nu numai, sau a procedurilor de autocalibrare sau verificare metrologică, TSC_v2, respectiv TSC_Cal_v2, permit utilizatorului configurarea și modificarea automată a structurii listei canalelor de măsurare, a secvențelor și parametrilor fiecărei etape din procesul de testare, precum și verificarea și actualizarea automata a constantelor de calibrare ale fiecarui canal de măsurare.